magyar | deutsch | english
 
 
Tükörkeretezés

A tükör a lakás és a belső terek speciális bútordarabja, amely külön odafigyelést igényel a keret kiválasztásánál. Különböző igények jelentkezhetnek ezen a téren. Általános lakberendezési tárgyként a normál lakásokban olyan tükörre van szükség, amely elsősorban a funkciójához igazodik és ehhez igazodó a keret is, árkategóriájában a vásárló igényeihez kell igazodnia. Így megkülönböztethetünk öltözködőtükröket, kisebb falitükröket, fürdőszobatükröket és asztali tükröket.

Az egyedi designal berendezett, tervezett lakásokban egyedi tükröket is készítünk, különböző keretkivitelben, amelyek lehetnek a felületkezelés, a keretforma, de maga a tükör színe és kivitelezése szerint különbözőek.

A magas árkategóriájú képkereteink közül kínáljuk a faragott kereteinket és a különböző nemes anyagokkal borított, aranyozott, ezüstözött, platinafüsttel borított extra kereteinket, melyek a legmagasabb minőségi igényeket is kielégítik.

A tükör lehet egy szép ajándék is akár esküvőre, születésnapra, vagy nagyobb eseményekre.

A tükör keretezésére a képkeret választékunk 70%-a alkalmas, amely több ezer darabból áll. Keresse galériánkban a választás lehetőségét.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!