HÍREK, INFORMÁCIÓK
[2015. 08. 21] Startlisták
  E5 startlista > > >

A4 startlista > > >

A7 startlista > > >


L3 startlista > > >


M2 startlista > > >


[2015. 07. 31] Versenykiírás közzététele
  A mai napon a hegykői verseny honlapja frissítésre került, felkerült a 2015. aug. 23-i verseny kiírása. A versenyre minden díjlovast szeretettel vár a rendező, Hegykő Község Önkormányzata.

A startdíj minden versenyszámban 0 Ft!!!!!!


[2010. 09. 03.] Beszámoló a versenyről
  Idén hatodik alkalommal került megrendezésre a hegykői díjlovas verseny. A versenypályát külön a lovas élet fejlesztésére a hegykői Önkormányzat hozta létre, kedves, hangulatos helyen, Hegykő központi részén. Évről évre kedves, hangulatos versenyeket rendezünk. Eddig az időjárás is mindig velünk volt. A mostani verseny is 3-400 nézőt vonzott. A díjlovagló számok mellett Horváth Ágnes tartott díjlovas bemutatót, és a Fekete Nap Történelmi Társaság középkori harci játékokat prezentált. A látogatóknak módja volt a lovaglást is ingyen kipróbálni és kisebb kézműves vásárt is tartottak. Az Önkormányzatnak, Szigeti István Polgármesternek és Dr. Jakab Zsolt Körjegyzőnek elképzelése az, hogy 2011-ben az ugró szakágat is szeretné bekapcsolni egy kisebb versennyel, valamint a lovas bemutatókat is bővítenék.
[2010. 07. 30] Versenykiírás közzététele
A mai napon a hegykői verseny honlapja frissítésre került, felkerült a 2010. aug. 29-i verseny kiírása és időbeosztása. Az időbeosztást a nevezések beérkezésével folyamatosan frissítjük.
 
[2009. 09. 01.] Beszámoló a versenyről
  Vasárnap (aug.30.) Hegykőn kiváló időben és rendkívül jó hangulatban zajlott a GYMS megyei Díjlovagló Bajnokság 4. fordulója. A szervezés a hegykői Önkormányzat kiváló munkáját dicséri, személy szerint Szigeti István Polgármesternek és dr. Jakab Zsolt Jegyző úrnak köszönhetően. Elmondható az is, hogy mind a bírók, mind a versenyiroda, mind a megyei Lovasszövetség részéről Makai Tamás Úr, hozzájárultak a verseny olajozott jó színvonalú lebonyolításához, ezt én, mint versenyigazgató munkájukat köszönöm szépen.
A verseny szünetében a Fekete Nap Történelmi Társaság Harci bemutatót, Horváth Ágnes pedig „S" kategóriájú feladatokból - Major Albert kommentálása mellett - tartott 15 perces díjlovaglást népszerűsítő bemutatót.
Lehetőség volt a látogatók részéről a lovaglást kipróbálni, ami nagy népszerűségnek örvendett. A verseny látogatottsága kiemelkedően magas volt, így a rendezők is helyi turisztikai szempontból sikernek könyvelhették el.
Értékelve ezt az egynapos versenyt, a jól szervezett versenyek közé kell sorolni és példaként lehet állítani, hogyan lehet helyi összefogással sikeres rendezvényt szervezni.
A GYMS megyei Bajnokságban felnőtt és abszolút kategóriában a nagycenki Horváth Ágnes, a Horváth & Lukács LC versenyzője lett a Bajnok.
Ifjúsági kategóriában a Nagycenk SE versenyzője, Soós Bianka győzött.
Az egyesületek közötti versenyt a Horváth & Lukács LC nyerte, a legeredményesebb ló Horváth Ágnes lova, Jupiter lett.
A megye legjobb kezdő lovasa pedig Vadon Sára Kamilla, a Vadon LC lovasa.

Horváth László

Verseny eredményei (4. forduló) > > >

2009-es GYMS megyei Díjlovagló Bajnokság végeredménye > > >


Szövetség kérése [2009. 08. 18.]
A Győr-Moson-Sopron megyei Lovasszövetség kéri mindazon lovasokat, akik érintettek a Győr -Moson-Sopron megyei díjlovagló bajnokság végeredményében, azok jelenjenek meg a hegykői versenyen, mert ott kerülnek kihirdetésre a megyei bajnokság kategóriái.
2009-es megyei bajnokság állása 3 forduló után > > >

Versenykiírás [2009. 08. 17.]

Felkerült honlapunkra az augusztus 30-i hegykői díjlovas verseny kiírása. Ebben a menüpontban pedig a versennyel kapcsolatos minden fontos információt megtalálnak.
Nevezni már lehet a www.nevezesdijlovas.hu honlapon.

A verseny a Győr-Moson-Sopron megyei díjlovagló Bajnokság 4. fordulója lesz, amely egyben a döntő is.
Több évre visszatekintő hagyománya van a megyei bajnokságok hegykői fordulójának, amely a hegykői Önkormányzat áldozatos és lelkes munkának köszönhetően jön létre minden évben.

 
Környékbeli települések: