A jelenleg telepített Flash plug-in korábbi verziójú, kérem, frissítse az oldal megtekintéséhez!

A jelenleg telepített Flash plug-in korábbi verziójú, kérem, frissítse az oldal megtekintéséhez!

Lovasoktól lovasoknak - Termékek a mi ajánlásunkkal!

Müzlit vagy tápot venne kedvencének? Tanácsra lenne szüksége az etetéssel kapcsolatban? Vagy esetleg egy speciális kiegészítőt keres?

Termékeink közt biztos megtalálja a megfelőt! Forduljon hozzánk bizalommal az Ilona Major Online-Shopján vagy akár emailben is.


Márkáink:
Egy igazi lovardához nélkülözhetetlenek a kutyák! Igényes kutya- és macskatartók figyelmébe ajánljuk a németországi Josera márka minőségi száraz tápjait!

Kapcsolat:
Horváth Ágnes ( Tulajdonos )
agi@horvath-lukacs.hu
rendeles@ilonamajor.hu

JOSERA Termékek
Tájékoztatjuk Önöket, hogy szeptember hónaptól új termékcsalád került fel az Ilona Major online –shopjába. A kiváló minőségű, német JOSERA márka termékeit vesszük fel az online-bolt termékpalettájába és kínáljuk nyugodt szívvel tisztelt vevőinknek.
A németországi Kleinheubach városában található JOSERA a nagy múlttal és tradíciókkal rendelkező, családi kézben lévő Erbacher üzletcsoport részeként jött létre. A cég közel 70 éve gyárt állateledelt. Védjegyét a kiváló minőség, a szigorú ellenőrzés és a folyamatos fejlődés mellett tette le. Gyakorló és elméleti szakemberek együtt dolgoznak azon, hogy a legmodernebb technológiát és kutatási eredményeket felhasználva a fogyasztói "kutyatársadalom" minden igényét kielégítsék.
Tovább az Ilona Major Online Bolthoz > > >
A Horváth & Lukács Lovas Klub fölényes győzelmet aratott a Gy-M-S Megyei Bajnokságban

A Győr-Moson-Sopron megyei díjlovagló bajnokság fináléja szeptember 14-15.-én zajlott le Hidegség, Ilona Majorban. A hétvégét megelőző esős időjárás ellenére a négyszögek talaját lovas klubunknak sikerült optimális állapotban tartani, így a kellemes őszi idő segítségével kiváló körülmények között bonyolíthattuk a versenyszámokat. Egy-két kisebb újítás és dekoráció segített abban, hogy a lovasok még különlegesebb atmoszférának legyenek részesei, melynek kivételes pozitív visszhangja sokat jelent számunkra. Külön öröm, hogy újfent köszönthettünk a lovasok között külföldi versenyzőket, akik közreműködésével az idei évben a versenyszámok nagydíj kűr szintig kerülhettek kiírásra. Vasárnap a versenyszámok után Győr-Moson-Sopron megye díjlovas bajnokai kerültek kihirdetésre. Lovas klubunk az idei évben öt cím büszke tulajdonosa:

Megyei Bajnokság Legeredményesebb Díjlovasa:
Horváth Ágnes (Horváth & Lukács Lovas Klub)

Felnőtt kategória Bajnokai:
1. Horváth Ágnes (Horváth & Lukács Lovas Klub)
2. Hámor Martina (Horváth & Lukács Lovas Klub)

Megyei Bajnokság Legeredményesebb Díjlovagló Klubja:
Horváth & Lukács Lovas Klub

Megyei Bajnokság Legeredményesebb Díjlova
Jupiter (Horváth & Lukács Lovas Klub)

Részletes végeredmény > > >

YOUTUBE video > > >A rendezőség ezúton szeretné megköszönni az együttműködést a résztvevőknek, szervezőknek, versenyzőknek, bíráknak és mindenkinek, aki hozzátett ahhoz, hogy ez a versenysorozat létrejöhessen! A legközelebbi viszontlátásra Ilona Majorban!
Kiváló hangulatú országos díjlovagló verseny zajlott le a hétvégén Ilona Majorban

A múlt hétvégen megrendezett díjlovagló versenyünk, kiváló hangulatban, jó körülmények közt és nyárias időjárással zajlott le.  A versenykiírásnak megfelelően, a nemzetközi mezőny A-tól Nagydíj szintig versenyzett egymással.  Régiónk lovasai mellett, az ország különböző részeiről vettek részt lovasok, ill. különös öröm számunkra, hogy jelentős számú külföldi lovas (Németországból, Ausztriából, Szlovákiából) lovagolt be a négyszögbe.  A Horváth és Lukács lovasklub ezúton köszöni meg minden versenyzőnek és munkatársának az együttműködést és a részvételt. Reméljük, hamarosan újra találkozunk Ilona Majorban!
Következő versenyünk időpontja: 2013. Július 20-21.

Ezzel a videóval nyerhetnek betekintést a most hétvégén lezajlott verseny hangulatába és impresszióiba:
 
Elstartolt Online-Shoppunk !!


„A MI AJÁNLÁSUNKKAL!”
Kedves honlap-látogatók, lovasok, ismerősök és barátok!

Online-boltunk azzal a szándékkal nyitottuk, hogy olyan termékeket forgalmazzunk, melyekről saját tapasztalatunkból tudjuk, h jó minőségűek, beváltak és az ár/érték arányuk is a legmegfelelőbb. Ugyancsak tapasztalatból tudjuk, hogy sajnos ez nem minden terméknél van így és sokszor nem jól döntöttünk. Ezektől a rossz döntésektől szeretnénk óvni vásárlóinkat, méghozzá egy olyan kínálattal, melyben biztos h nem csalódnak. Böngésszenek és vásároljanak online-boltunkban, tegyék boldoggá és egészségessé kedvenceiket! További információkért bátran forduljanak hozzánk az ügyfélszolgálat menüpont alatt megadott elérhetőségeken! Örömmel válaszolunk kérdéseikre!
Néhány márka: Magister Doskar, GladiatorPlus, Abrobs, Königshofer
Prospektus > > >
Tovább az Online Bolthoz > > >

 
Csodálatos őszi impressziók a majorból
 
WEINSBERGER termékek Magyarországon

WEINSBERGER termékek Magyarországon
- Szoláriumok és automata szemes takarmányadagoló rendszerek

Weinsberger, az „ötletek gyára” világszerte ismert, magas minőségű termékek gyártója az Ilona Majorral kötött partnerséget.  Az idei évtől az Ilona Major forgalmazza termékeiket Magyarországon és a szomszédos Ausztriában is.
Ha kérdése lenne, esetleg érdekelné a termékcsalád, forduljon bátran hozzánk!
További Információk hamarosan!

Horváth Ágnes Email: agi@horvath-lukacs.hu Tel: +36 30 26 73 832

Enorm

A videón látható Enorm, Westfália herélt. Kiváló képességű, okos, tanulékony. Nagyon kellemes lovaglású, kifejezetten szeretek rajt lovagolni. Még csak kóstolgatjuk egymást, majd a téli felkészítő időszak eldönti mikor kezdjük a szezont és miben.