A jelenleg telepített Flash plug-in korábbi verziójú, kérem, frissítse az oldal megtekintéséhez!

A jelenleg telepített Flash plug-in korábbi verziójú, kérem, frissítse az oldal megtekintéséhez!

Hegykői díjlovas verseny 2014. aug. 23-án


A rendező Hegykő Község Önkormányzata szeretettel vár minden díjlovast a 2014. aug. 23-án megrendezésre kerülő hegykői díjlovas versenyre. Nevezni már lehet a www.nevezesdijlovas.hu honlapon.

További információ a verseny honlapon elérhető: www.horvath-lukacs.hu/hegykoiverseny

Díjlovas versenyünk elmarad!


Ezúton tájékoztatjuk a kedves honlaplátogatókat és érintetteket, hogy a 2014. július 19-20.-ra tervezett CDN-B* díjlovas versenyünk elmarad!!!!!

Következő verseny Ilona majorban


Az Ilona Major és a Horváth és Lukács Lovasklub 2014-ben is nívós rendezvénynek szeretnének otthont adni.
Következő díjlovas verseny Hidegség, Ilona majorban:

2014. július 19 – 20. CDN-B*

Minden érdeklődőt és résztvevőt szerettel vár a rendezőség Ilona Majorba!

További információ a verseny honlapon elérhető: www.horvath-lukacs.hu/hidegsegiverseny

Lovasoktól lovasoknak - Termékek a mi ajánlásunkkal!

Müzlit vagy tápot venne kedvencének? Tanácsra lenne szüksége az etetéssel kapcsolatban? Vagy esetleg egy speciális kiegészítőt keres?

Termékeink közt biztos megtalálja a megfelőt! Forduljon hozzánk bizalommal az Ilona Major Online-Shopján vagy akár emailben is.


Márkáink:
Egy igazi lovardához nélkülözhetetlenek a kutyák! Igényes kutya- és macskatartók figyelmébe ajánljuk a németországi Josera márka minőségi száraz tápjait!

Kapcsolat:
Horváth Ágnes ( Tulajdonos )
agi@horvath-lukacs.hu
rendeles@ilonamajor.hu

Az idei áprilisi országos díjlovas versenyünk elmarad!


Ezúton tájékoztatjuk a kedves honlaplátogatókat és érintetteket, hogy a 2014 április 26-27.-ére tervezett országos díjlovas versenyünk elmarad.

A további két versenyidőpont természetesen él és szeretettel várunk mindenkit júliusban Ilona Majorba (2014. július 19 – 20. CDN-B*)!
Bemutató edzések Dr. Mándi Barnabás “O” bíró vezetésével


2014. április 5.-én Hidegség Ilona Majorban köszönthetjük Dr. Mándi Barnabás “O” bíró urat, akinek vezetésével nyílt szakmai napot tartunk istállónkban. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a 2008-as pekingi olimpia díjlovas bírója elfogadta felkérésünket és 10.00h-i kezdettel közösen dolgozhatunk különböző szinten lévő lovakkal, különböző munkafázisokat prezentálva.

További részletek és program itt letölthető > > >

Amennyiben részt szeretne venni szakmai napunkon, kérjük a következő email-címen jelezze részvételi szándékát: info@ilonamajor.hu

Minden érdeklődőt szeretettel vár a rendezőség!

A 2014-es évre tervezett díjlovas versenyeink időpontjai


Az Ilona Major és a Horváth és Lukács Lovasklub 2014-ben is nívós rendezvénynek szeretnének otthont adni. A már-már hagyományos díjlovas versenyeink mellett számos edzőtáborral és szakmai előadással szeretnék gazdagítani egész éves programunkat.

A díjlovas versenyeink tervezett időpontjai:

1. 2014. július 19 – 20. CDN-B*
2. 2014. szeptember 6 – 7. CDN-B*

Minden érdeklődőt és résztvevőt szerettel vár a rendezőség Ilona Majorba!

Egyben szeretnénk felhívni az üzleti szféra érdeklődőinek és leendő partnereink figyelmét a szponsozálási és támogatói lehetőségekre. Több, mint 15 éve rendez a Horváth és Lukács Lovasklub színvonalas lovasrendezvényeket, melyek során óriási tapasztalatra tett szert.

Így biztos lehet abban, hogy megbízható és professzionális csapat áll az Ön és cége rendelkezésre! Emellett kivételes reklámfelületeket találhatnak ajánlatunkban, melyek akár egész évben igénybe vehetőek.

További Információ itt: http://www.horvath-lukacs.hu/hidegsegiverseny/index.php?site=70

Legyen Ön is partnerünk 2014-ben!
Kapcsolat: Horváth Ágnes agi@horvath-lukacs.hu

JOSERA Termékek
Tájékoztatjuk Önöket, hogy szeptember hónaptól új termékcsalád került fel az Ilona Major online –shopjába. A kiváló minőségű, német JOSERA márka termékeit vesszük fel az online-bolt termékpalettájába és kínáljuk nyugodt szívvel tisztelt vevőinknek.
A németországi Kleinheubach városában található JOSERA a nagy múlttal és tradíciókkal rendelkező, családi kézben lévő Erbacher üzletcsoport részeként jött létre. A cég közel 70 éve gyárt állateledelt. Védjegyét a kiváló minőség, a szigorú ellenőrzés és a folyamatos fejlődés mellett tette le. Gyakorló és elméleti szakemberek együtt dolgoznak azon, hogy a legmodernebb technológiát és kutatási eredményeket felhasználva a fogyasztói "kutyatársadalom" minden igényét kielégítsék.
Tovább az Ilona Major Online Bolthoz > > >
A Horváth & Lukács Lovas Klub fölényes győzelmet aratott a Gy-M-S Megyei Bajnokságban

A Győr-Moson-Sopron megyei díjlovagló bajnokság fináléja szeptember 14-15.-én zajlott le Hidegség, Ilona Majorban. A hétvégét megelőző esős időjárás ellenére a négyszögek talaját lovas klubunknak sikerült optimális állapotban tartani, így a kellemes őszi idő segítségével kiváló körülmények között bonyolíthattuk a versenyszámokat. Egy-két kisebb újítás és dekoráció segített abban, hogy a lovasok még különlegesebb atmoszférának legyenek részesei, melynek kivételes pozitív visszhangja sokat jelent számunkra. Külön öröm, hogy újfent köszönthettünk a lovasok között külföldi versenyzőket, akik közreműködésével az idei évben a versenyszámok nagydíj kűr szintig kerülhettek kiírásra. Vasárnap a versenyszámok után Győr-Moson-Sopron megye díjlovas bajnokai kerültek kihirdetésre. Lovas klubunk az idei évben öt cím büszke tulajdonosa:

Megyei Bajnokság Legeredményesebb Díjlovasa:
Horváth Ágnes (Horváth & Lukács Lovas Klub)

Felnőtt kategória Bajnokai:
1. Horváth Ágnes (Horváth & Lukács Lovas Klub)
2. Hámor Martina (Horváth & Lukács Lovas Klub)

Megyei Bajnokság Legeredményesebb Díjlovagló Klubja:
Horváth & Lukács Lovas Klub

Megyei Bajnokság Legeredményesebb Díjlova
Jupiter (Horváth & Lukács Lovas Klub)

Részletes végeredmény > > >

YOUTUBE video > > >A rendezőség ezúton szeretné megköszönni az együttműködést a résztvevőknek, szervezőknek, versenyzőknek, bíráknak és mindenkinek, aki hozzátett ahhoz, hogy ez a versenysorozat létrejöhessen! A legközelebbi viszontlátásra Ilona Majorban!
Kiváló hangulatú országos díjlovagló verseny zajlott le a hétvégén Ilona Majorban

A múlt hétvégen megrendezett díjlovagló versenyünk, kiváló hangulatban, jó körülmények közt és nyárias időjárással zajlott le.  A versenykiírásnak megfelelően, a nemzetközi mezőny A-tól Nagydíj szintig versenyzett egymással.  Régiónk lovasai mellett, az ország különböző részeiről vettek részt lovasok, ill. különös öröm számunkra, hogy jelentős számú külföldi lovas (Németországból, Ausztriából, Szlovákiából) lovagolt be a négyszögbe.  A Horváth és Lukács lovasklub ezúton köszöni meg minden versenyzőnek és munkatársának az együttműködést és a részvételt. Reméljük, hamarosan újra találkozunk Ilona Majorban!
Következő versenyünk időpontja: 2013. Július 20-21.

Ezzel a videóval nyerhetnek betekintést a most hétvégén lezajlott verseny hangulatába és impresszióiba:
 
Elstartolt Online-Shoppunk !!


„A MI AJÁNLÁSUNKKAL!”
Kedves honlap-látogatók, lovasok, ismerősök és barátok!

Online-boltunk azzal a szándékkal nyitottuk, hogy olyan termékeket forgalmazzunk, melyekről saját tapasztalatunkból tudjuk, h jó minőségűek, beváltak és az ár/érték arányuk is a legmegfelelőbb. Ugyancsak tapasztalatból tudjuk, hogy sajnos ez nem minden terméknél van így és sokszor nem jól döntöttünk. Ezektől a rossz döntésektől szeretnénk óvni vásárlóinkat, méghozzá egy olyan kínálattal, melyben biztos h nem csalódnak. Böngésszenek és vásároljanak online-boltunkban, tegyék boldoggá és egészségessé kedvenceiket! További információkért bátran forduljanak hozzánk az ügyfélszolgálat menüpont alatt megadott elérhetőségeken! Örömmel válaszolunk kérdéseikre!
Néhány márka: Magister Doskar, GladiatorPlus, Abrobs, Königshofer
Prospektus > > >
Tovább az Online Bolthoz > > >

 
Csodálatos őszi impressziók a majorból
 
CDN-B* Díjlovas verseny Ilona majorban

Tegnap (2012. szept. 16.) rendezték Hidegség Ilona majorban a Győr-Moson-Sopron Megyei Díjlovagló Bajnokság 3., egyben utolsó fordulóját. A verseny kiváló nyárias időben és jó hangulatban zajlott, melynek végén sor került a bajnokság végeredményének kihirdetésére 7 kategóriában.

Megyei Bajnokság végeredménye:
1. Olteán Karina (Dénesmajor LK.)
2. Horváth Ágnes (Horváth & Lukács LK.)
3. Halasiné Szekendy Katalin (SMAFC)


Megyei Ifjúsági Bajnokság végeredménye:
1. Vadon Sára Kamilla (Vadon LK.)
2. Mayer Dóra (SMAFC)
3. Rapi Kitti Krisztina (Ádám Zoltán LK.)


Megyei Bajnokság Legerdményesebb Díjlovasa:
Horváth Ágnes (Horváth & Lukács LK.)

Megyei Bajnokság Legeredményesebb Díjlova:
Mirza Sárkány (Dénesmajor LK)

Megyei Bajnokság Legeredményesebb Díjlovagló Klubja:
SMAFC

Megyei Bajnokság Legeredményesebb Kezdő Díjlova:
Gorgó (SMAFC)

Megyei Bajnokság Legeredményesebb Kezdő Lovasa:
Hámor Martina (Horváth & Lukács LK.)

Verseny eredményei > > >
Bajnokság teljes végeredménye > > >
 
A hihetetlen esőzés ellenére a verseny vasárnap jól alakult

A pénteki és szombati óriási mennyiségű csapadék ellenére a vasárnapi napon sikeresen megrendezésre került versenyünk. A versenyszámok a fedeles lovardában zajlottak E-től M kategóriáig. A különleges körülmények ellenére flottul, gördülékenyen folytak a programok és jó, barátságos hangulatban. Külön köszönet minden résztvevőnek, bíróknak és szervező munkatársnak, így közösen képesek voltunk megoldani ezt a kivételes -az időjárás okozta- nehéz szituációt! Reméljük, szeptemberben többen újra találkozunk Ilona Majorban!

Fotók a versenyről > > >


WEINSBERGER termékek Magyarországon

WEINSBERGER termékek Magyarországon
- Szoláriumok és automata szemes takarmányadagoló rendszerek

Weinsberger, az „ötletek gyára” világszerte ismert, magas minőségű termékek gyártója az Ilona Majorral kötött partnerséget.  Az idei évtől az Ilona Major forgalmazza termékeiket Magyarországon és a szomszédos Ausztriában is.
Ha kérdése lenne, esetleg érdekelné a termékcsalád, forduljon bátran hozzánk!
További Információk hamarosan!

Horváth Ágnes Email: agi@horvath-lukacs.hu Tel: +36 30 26 73 832

Enorm

A videón látható Enorm, Westfália herélt. Kiváló képességű, okos, tanulékony. Nagyon kellemes lovaglású, kifejezetten szeretek rajt lovagolni. Még csak kóstolgatjuk egymást, majd a téli felkészítő időszak eldönti mikor kezdjük a szezont és miben.